SmartSD introduceert micro opnameservers van Allnet/Network Optix

SmartSD introduceert de micro opnameservers van Allnet/Network Optix. Deze zijn compact en kunnen vrijwel overal gemonteerd worden. De volwaardige servers kunnen afhankelijk van de beeldinhoud tot acht IP-camera’s (4MP@25bps) opnemen.

NX Witness is het multibrand open platform Video Management Systeem (VMS) van Network Optix. De Nx Witness software voor opname is reeds vooraf geïnstalleerd op de opnameservers. Gebruikers hoeven alleen nog licenties toe te voegen. Door de reeds vooraf geïnstalleerde software is de installatie zeer eenvoudig. Dankzij de gratis Nx Cloud functionaliteit is het ook eenvoudig om meerdere servers aan elkaar te koppelen.

Nx Witness kan worden gebruikt voor een compacte installatie met een beperkt aantal camera’s tot grote projecten met honderden camera’s verspreid over meerdere locaties. Voor gebruik met mobiele apparaten is er de Nx Witness App voor Android en iOS met een eenvoudige en snelle gebruikersinterface.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →