Winkeldief slaat beveiliger supermarkt in Roosendaal

Een 29-jarige man uit Roosendaal is zondag aangehouden nadat hij een beveiliger van een supermarkt had geslagen. Die had de Roosendaler betrapt toen hij twee drankflessen onder zijn jas stopte.

De beveiliger sprak de man hierop aan en werd meerdere keren op zijn gezicht geslagen door de winkeldief. De verdachte rende de winkel uit en de beveiliger zette de achtervolging in. De winkeldief werd daarna gearresteerd door de politie. Hij krijgt een boete van 181 euro.

De beveiliger heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie heeft een ademanalysetest bij de verdachte afgenomen, omdat hij geweld had gebruikt. De man was onder invloed van alcohol. Hij is verhoord en daarna in vrijheid gesteld. De politie maakt een dossier op en dat gaat ter beoordeling naar een officier van justitie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →