AXIS Optimizer biedt verbeterd apparaatbeheer en professionele audio voor Milestone XProtect

De nieuwe versie van AXIS Optimizer for Milestone XProtect van Axis Communications biedt verbeterde ondersteuning voor audio, apparaatbeheer en gecentraliseerd beheer van lijsten met kentekens in de Milestone XProtect video management software.

AXIS Optimizer versie 4.5 biedt verbeteringen van de bestaande integratie van luidsprekers, waarmee push-to-talk en zonebeheer voor edge-aankondigingen via camera’s en luidsprekers kunnen worden gedaan. Met deze nieuwe versie kunnen beheerders AXIS Audio Manager Edge direct in Milestone instellen om professionele audio aan het systeem toe te voegen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aankondigingen te plannen en achtergrondmuziek af te spelen.

De AXIS Device Manager Extend-integratie is beschikbaar voor pilotgebruikers en maakt beheer op afstand mogelijk van alle verbonden apparaten van Axis in Milestone XProtect. Alle in Milestone vermelde apparaten kunnen eenvoudig worden geëxporteerd naar AXIS Device Manager Extend. Met deze intuïtieve, gebruiksvriendelijke tool kunnen via één centraal dashboard cruciale beheerstaken op grote schaal worden uitgevoerd, zoals het upgraden van firmware op alle Axis-apparaten. Met deze nieuwste versie van AXIS Optimizer kunnen beheerders bovendien direct in Smart Client lijsten voor toelating en blokkeren aanmaken en beheren voor AXIS License Plate Verifier-analytics.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →