Van crisis tot crisis: geleerde lessen belangrijker dan ooit

Georganiseerde drugsgerelateerde criminaliteit, drie jaar coronacrisis, de situatie in Oekraïne, de vluchtelingencrisis en toenemende cyberdreigingen waarmee bedrijven en organisaties te maken hebben. Meerdere complexe crises beïnvloeden de vitale infrastructuur, democratische rechtsorde en het welzijn van burgers. Grondstoffen worden schaarser, toeleveringsketens zijn verstoord en er zijn meer mensen op de vlucht dan ooit. Deze simultane dreiging vergt veel van bestuurders en publiek- en private organisaties in de crisisaanpak. Zes experts deelden eind november hun ervaringen, tips en tricks tijdens het seminar ‘Van klassieke rampenbestrijding naar moderne crisisbeheersing’, dat werd georganiseerd door SVDC.

DIT IS EEN PREMIUM ARTIKEL
Wil je alle artikelen kunnen lezen? Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle premium artikelen. Neem een digitaal abonnement of log in.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →