IDIS opent online Partner Portal met gedetailleerde productinformatie en online bestelfuncties

IDIS heeft een online Partner Portal geopend. Hierin staat het complete assortiment van de fabrikant met gedetailleerde informatie over de producten inclusief afbeeldingen en informatie over de toepassingen.

Bezoekers kunnen geselecteerde producten vergelijken en eenvoudig bestellen. Het Partner Portal biedt 24/7 de mogelijkheid aan partners van IDIS om te zoeken naar gerelateerde producten en datasheets en productafbeeldingen te downloaden. Gebruikers zien direct of gewenste producten op voorraad zijn en kunnen hun favoriete producten opslaan en online bestellen.

In het Partner Portal is het mogelijk om CSV-lijsten te uploaden voor bestellingen en afleveradressen voor verzending naar eindgebruikers te beheren. Ook is er een documentcentrum voor het downloaden van alle bedrijfsdocumenten, zoals facturen en pakbonnen.

Om gebruik te maken van het Partner Portal, is aanmelding noodzakelijk.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →