Nieuwste oplossingen voor gastvrij toegangsbeheer van SALTO Systems te zien op Horecava

SALTO Systems toont deze week de nieuwste oplossingen voor gastvrije toegangscontrole tijdens de vakbeurs Horecava in Amsterdam.

De Horecava is al 65 jaar de grootste Nederlandse horecabeurs waar professionals uit de wereld van eten, drinken en slapen elkaar ontmoeten. De beurs vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 12 januari in RAI Amsterdam.

Op de stand van SALTO (01.202) is onder andere Ælement Fusion te zien, een stijlvol en krachtig elektronisch slot met een slanke lezer geaccentueerd door een interactieve lichtring die oplicht wanneer toegangsgegevens worden aangeboden. De Ælement Fusion heeft een minimalistisch ontwerp dat werkt in ieder hoteldecor en is compatibel met RFID-, NFC- en Bluetooth-technologieën die moeiteloos integreren met mobiele applicaties, waaronder de JustIN Mobile App van SALTO.

De SALTO XS4 Original+ versie met smalle behuizing is ontworpen om te passen op de meeste Europese profieldeuren en insteeksloten. Het is eenvoudig te installeren op nieuwe en bestaande deuren, kan bestaand deurbeslag vervangen en past op elke deur met een breed scala aan modellen en functies. De XS4 Original+ bevat de nieuwste BLUEnet draadloze en mobiele technologie.

Met de SALTO JustIN Mobile digitale sleutelapplicatie kunnen gasten inchecken, uitchecken en toegang krijgen tot bijvoorbeeld een hotelkamer met alleen een smartphone. JustIN Mobile vervangt de noodzaak van een sleutelkaart door het veilig versturen van een digitale kamersleutel Over The Air (OTA) naar een iOS of Android toestel. De smartphone van de gast stuurt via Bluetooth een signaal om het elektronische slot van de hotelkamerdeur te openen. Met JustIN Mobile hoeven gasten niet meer fysiek in of uit te checken bij de receptie en wordt het totale hotelbeheer gestroomlijnd.

Tot slot zijn op de stand de volledig geïntegreerde Gantner Locker Solutions te zien die optimaal functioneren met de belangrijkste technologieplatforms van SALTO (server-based SALTO Space en Cloud-based SALTO KS).

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →