PG Security Systems levert beveiligingssystemen Ajax Systems

PG Security Systems levert per 1 februari de draadloze en hybride beveiligingssystemen van Ajax Systems. De distributeur biedt daarnaast uitgebreide technische ondersteuning aan installateurs.

Het nieuws werd vorige week al bekend gemaakt tijdens het ‘Listen to the future’ evenement in het Security Experience Center van PG in Ridderkerk. Op de supportafdeling van PG werken uitsluitend Ajax PRO-gecertificeerde specialisten die technische vragen beantwoorden met een gemiddelde reactietijd van tien seconden.

“De Benelux is voor ons een van de belangrijkste markten en we zien het enorme potentieel van de implementatie van complete oplossingen die door professionele distributeurs kunnen worden verzorgd. Wij geloven dat PG Security Systems voor elke fabrikant en installateur de perfecte partner is om dat doel te bereiken”, zegt Bennie Kregting, Regional Sales Director voor de Benelux bij Ajax Systems.

“We zijn erg blij dat we Ajax aan ons distributieportfolio kunnen toevoegen en beschouwen dit, gezien de expertise en technische knowhow van ons bedrijf, als een logische stap voor Ajax”, aldus Peter Gatowinas, directeur bij PG Security Systems.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →