Aangehouden man mishandelt agent in binnenstad Tilburg

Een 39-jarige man uit Tilburg is zondagavond aangehouden nadat hij wilde vechten met het personeel van een horecagelegenheid. Na zijn aanhouding schopte hij een agent. Ook werd de politieman in zijn gezicht gespuugd.

De politie kreeg rond 22.00 uur de melding van een vervelende klant bij een horecagelegenheid aan de Heuvel in de binnenstad. De agenten herkenden de man, want eerder op de avond gedroeg hij zich ook al vervelend. Hiervoor werd hij gevorderd om het centrum van Tilburg te verlaten.

Omdat hij dit dus blijkbaar niet had gedaan, werd hij direct aangehouden. Hierop begon de arrestant zich te verzetten, maar het lukte toch de man in de politiebus te zetten. Daar begon hij te trappen, waarbij hij een agent raakte. Die liep hierdoor schaafwonden op.

Vervolgens werd de agent door de man in zijn gezicht gespuugd. De agent heeft aangifte gedaan.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →