Road AI van Hanwha herkent merk, model, kleur en kenteken van voertuigen

Road AI is een intelligente Traffic Management oplossing van Hanwha waarmee merk, model, kleur en het kenteken van voertuigen kunnen worden herkend.

Hanwha Wisenet Road AI is een camera edge oplossing waarmee verschillende van de Wisenet P-serie 4K-camera’s zijn uitgerust. Het maakt gebruik van AI-videoanalyse om meer dan 600 voertuigmodellen van 70 verschillende merken te kunnen identificeren. Gelijktijdig wordt ook de nummerplaat en de kleur van het voertuig geregistreerd.

Één camera kan van twee rijbanen tegelijkertijd de metadata accuraat verwerken tot voertuigsnelheden van 70 kilometer per uur, één model uit de range (PNB-A9001LP) kan deze informatie zelfs tot 140 kilometer per uur uitlezen.

Live demo

Door de recente integratie van het gebruik van bookmarks binnen de Wisenet Wave mobiele applicatie voor Android en iOS is het eenvoudig om op een smartphone te zoeken in de metadata die uit de camera’s komt. Bij distributeur SmartSD zijn hiervan (remote) live demonstraties aan te vragen.

Er kan natuurlijk ook eenvoudig binnen deze metadata worden gezocht binnen de Wisenet Wave software van Hanwha en binnen Genetec en Milestone.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →