Hikvision toont intelligente oplossingen op Firesafety & Security Event

Hikvision demonstreert onder andere videointercoms, toegangscontrole, AXPro en thermische producten op het Firesafety & Security Event 2023 in Den Bosch. De fabrikant laat zien hoe intelligente mobiele en vision-oplossingen diep zijn geïntegreerd in complete beveiligingsoplossingen.

Innovatiekracht heeft altijd centraal gestaan in de ontwikkeling van Hikvision, vanaf het vroege digitale tijdperk tot het intelligente tijdperk van nu. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie, zoals kunstmatige intelligentie, cloud computing en de fusie van Deep Learning en multidimensionale perceptie vormen de basis voor de oplossingen van de fabrikant. Hikvision levert onder meer Internet-of-Things (IoT) apparaten met video als kerncompetentie en combineert deze tot totaaloplossingen voor brandveiligheid en beveiliging.

Op de beurs zijn ook de HikConnect app, de InnoFoam en BI Spectrum Thermische camera te zien. Hikvision is op 12 en 13 april te vinden op standnummer J.21 in hal 6.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →