Axis ontwikkelt PTZ-camera met hoge lichtgevoeligheid en snelle zoomlens

Axis Communications heeft de AXIS Q6318-LE ontwikkeld, een supersnelle PTZ-camera met IR-verlichting en dag/nacht-functionaliteit voor bewaking in het pikkedonker. Ideaal voor stadsbewaking door de superieure 4K UHD-resolutie en een 1/2″-sensor met 31x optische zoom.

Deze hoogwaardige camera is voorzien van laserfocus voor nauwkeurige scherpstelling, zelfs in het donker. Met AXIS Object Analytics is het mogelijk om mensen en voertuigen te detecteren en te classificeren, allemaal afgestemd op specifieke bewakingsbehoeften.

De camera bevat autotracking 2 met klik- en volgfunctionaliteit, evenals oriëntatiehulp met dynamische overlays voor het actief volgen van objecten en snelle oriëntatie. Bovendien biedt het een Trusted Platform Module (TPM) die FIPS 140-2 level 2-gecertificeerd is om veilige opslag van alle cryptografische sleutels en certificaten te garanderen.

Deze kostenefficiënte camera ondersteunt glasvezelverbindingen en PoE waardoor eenvoudige installatie en verbindingen over lange afstanden mogelijk zijn. Verder heeft de camera twee temperatuurzones om energie te besparen, vooral handig bij gebruik van zonnepanelen of batterijen om de camera van stroom te voorzien.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →