Agenda: Milestone XPerience Day op 24 mei in Tilburg

Tijdens de Milestone XPerience Day op woensdag 24 mei worden industriële uitdagingen, huidige en toekomstige technologieën besproken en hoe de perceptie kan worden veranderd van wat er mogelijk is met videotechnologie.

In de expo ruimte zien en horen deelnemers van meer dan twintig aanwezige Technology Partners van Milsestone live oplossingen van uitgebreide integraties met Milestone Systems XProtect.

Deelname aan het evenement is gratis en uitermate geschikt voor eindgebruikers, installateurs, resellers en consultants. De Milestone XPerience Day 2023 vindt plaats bij Van der Valk Hotel in Tilburg. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →