SPIE Nederland breidt portfolio uit met Vaidio Video AI Analytics platform

SPIE Nederland heeft haar dienstenaanbod uitgebreid met het door VAIBS ontwikkelde Vaidio Video AI Analytics platform. Beide partijen zijn nu in staat om hun eindklanten een complete oplossing te bieden op het gebied van slimme videotechnologie. Hierdoor kunnen zij hun beveiligingsprocedures verbeteren en aanzienlijke tijdwinst boeken met behulp van kunstmatige intelligentie.

SPIE levert vanuit haar divisie ICT Services complete netwerkinfrastructuren en installeert hardware waar ze beheer en onderhoud op verleent. Door Vaidio aan het bestaande security-portfolio toe te voegen, wil SPIE haar klanten nog beter ondersteunen binnen hun meest krititische bedrijfsprocessen.

Vaidio biedt verschillende functionaliteiten om inspectie- en detectietaken volledig te automatiseren. Voorbeelden zijn vereenvoudigd zoeken zonder uren door beeldmateriaal te hoeven kijken, detectie van achtergebleven voorwerpen, dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en herkenning van personen, ongevallen, vuur en rook, maar ook gender-, leeftijd- en emotiedetectie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →