Innovaties voor toegangscontrole van SALTO Systems te zien op vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

SALTO Systems en Gantner tonen tijdens de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in juni in Jaarbeurs Utrecht hoe innovatieve technologieën kunnen worden gebruikt om intelligente en sleutelloze gebouwen te creëren die slim zijn te beheren en exploiteren.

Bezoekers kunnen op de stand de nieuwste product- en technologische innovaties ervaren via live demonstraties en de nieuwste slimme toegangscontrole hardware, mobiele en fysieke ID technologieën, slimme locker oplossingen en cloud applicaties voor toegangscontrole ontdekken. Ook kunnen zij ervaren hoe SALTO Homelok digitale toegangstechnologie gebruikt om de toegangsbeveiliging te verhogen en een eenvoudigere, naadloze en handigere manier biedt om woningen te betreden en te beheren.

SALTO Homelok is een nieuw platform dat is gericht op de residentiële markt. De alles-in-één oplossing integreert slimme toegangscontrole technologie, hardware, cloud software, digitale sleutels, een smart living ecosysteem en wereldwijde service.

Het productassortiment van SALTO Systems en de totaaloplossingen en diensten die de SALTO groep hiermee kan aanbieden worden doorlopend uitgebreid door de overname van technologisch-innovatieve bedrijven. Op Facilitair en Gebouwbeheer zijn de integraties van de verschillende oplossingen van SALTO groepsbedrijven voor het eerst live te zien. Dit omvat onder andere de slimme locker oplossingen van Gantner, de gezichtsherkenningstechnologie van Cognitec en bezoekersbeheer van Bluefield.

De vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer vindt plaats van 7 tot en met 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht. SALTO Systems is te vinden in hal 10 op standnummer 10.4.1.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →