Hikvision toont oplossingen voor video en toegangscontrole op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht

Hikvision Benelux toont oplossingen met commerciële visuele displays voor vergader- en conferentieruimtes en toegangscontrole op Faciliteit & Gebouwbeheer 2023. De vakbeurs vindt plaats van 7 tot en met 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Conventionele vergaderruimten vereisen vaak een projector en alle juiste kabels, een whiteboard en schrijfgerei. Op moderne werkplekken zijn commerciële visuele displays een centraal onderdeel geworden. Ze creëren een effectiever hulpmiddel voor kantoorpersoneel voor naadloze samenwerking op afstand.

Hikvision heeft een uitgebreid assortiment met LED displays van hoge kwaliteit voor verschillende scenario’s, zoals Indoor LED’s, Outdoor LED’s, Verhuur LED’s, Transparante LED’s, LED Poster Displays en LED Videowall. Ondersteund door geavanceerde technologieën zoals HDR10, PixMaster en 16-bit kleurdiepte, bieden LED displays van Hikvision een ideale visuele oplossing voor elke behoefte. De LED-schermen beschikken over afstandsbediening, optionele dubbele voeding, signaalredundantie en automatische ontvochtiging.

Tijdens de beurs worden verschillende oplossingen gedemonstreerd die ultraheldere beelden bieden en gebruiksvriendelijke, intelligente en interactieve touchscreens voor dagelijkse vergaderingen. Ook te zien zijn de toegangscontrolesystemen van Hikvision die onder meer toepasbaar zijn bij receptiebalies.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →