Vader en zoon aangehouden voor mishandeling beveiligers

Twee mannen uit Tilburg zijn maandag aangehouden voor het mishandelen van twee beveiligers tijdens een evenement in Waspik. De politie gebruikte het stroomstootwapen bij de arrestaties.

Eén van de twee verdachten, een 56-jarige man, zou een vrouw hebben lastiggevallen waarna de beveiliging hem de feesttent wilde uitzetten. Eenmaal buiten de tent kwam de 33-jarige zoon van de man aanlopen. Hierdoor ontstond er een ruzie waarbij een beveiliger klappen kreeg.

Toen agenten de mannen even later wilden aanhouden, verzette de vader zich zodanig dat hij tegen de grond gewerkt moest worden. Ook de zoon was het niet eens met de arrestatie. Hij kwam agressief op de agenten af, waardoor het stroomstootwapen ingezet werd. De mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex en zitten nog vast.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →