Hoogwaardige PTZ-camera Axis met IR voor overzichten en details

Axis Communications heeft een kostenefficiënte PTZ-camera geïntroduceerd met een beeldkwaliteit van 4 MP en 30x optische zoom. Met zijn superieure lichtgevoeligheid levert hij uitstekende overzichten en details in alle lichtomstandigheden.

De AXIS P5676-LE PTZ camera is uitgerust met Forensic WDR en Lightfinder 2.0, waardoor hij beelden van bewegende objecten kan maken met verzadigde kleuren en scherpe details, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden of bijna duisternis. Bovendien is er geen extra verlichting nodig. Met de infraroodverlichting kan hij 24/7 beelden maken, zelfs in volledige duisternis.

Deze robuuste, IP66- en NEMA 4X-gecertificeerde, vandaalbestendige camera is voorzien van elektronische beeldstabilisatie (EIS) om ook bij trillingen stabiele beelden te garanderen. Hij kan temperaturen aan van -30 tot 50 graden Celsius en dankzij de ingebouwde cybersecurity-functionaliteiten is het systeem veilig en beschermd tegen onbevoegde toegang. Zo garanderen ondertekende firmware en secure boot bijvoorbeeld dat de firmware niet is gewijzigd en dat alleen geautoriseerde firmware is geïnstalleerd.

Met de ondersteuning voor geavanceerde analytics biedt deze hoogwaardige camera AXIS Object Analytics om personen en voertuigen te detecteren en te classificeren, alles op basis van specifieke behoeften. Daarnaast zoomt Advanced Gatekeeper automatisch in op gedetecteerde objecten in vooraf gedefinieerde gebieden.

Dit kostenefficiënte product biedt ondersteuning voor PoE en AC/DC. Het kan in een AXIS Q6100-E worden geplaatst met behulp van de AXIS TP6901-E Adapter Bracket om een overzicht van 360 graden te krijgen voor een volledig situationeel bewustzijn. Met ondersteuning voor tweeweg-audio en I/O-connectiviteit is het bovendien mogelijk transacties of incidenten af te luisteren, of zelfs waarschuwingen aan indringers door te geven.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →