Nieuw IoT platform 3.0 van CSL biedt eenvoudig beheer SIM en routers

CSL heeft een nieuw beheerplatform voor gegevens van SIM-kaarten en routers ontwikkeld. Het IoT Platform 3.0 is ontworpen om de operationele kosten te verlagen en het beheer van Internet-of-Things (IoT) communicatie te optimaliseren.

Het portaal biedt in een oogopslag alle SIM- en routergegevens, waaronder informatie over het verbruik, de netwerkstatus, gebruikers en facturatie. Gebruikers kunnen eenvoudig meldingen instellen en hun SIM’s en routers beheren per klant, locatie van de installatie en type apparatuur.

Het CSL IoT Platform 3.0 geeft installateurs meer controle over de SIM’s en bespaart tijd bij het beheren van storingen en alarmen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →