TruVision Navigator 9.2 biedt tal van nieuwe functies

De nieuwe versie 9.2 van TruVision Navigator heeft tal van nieuwe functies, zoals uitgebreid zoeken naar kentekenplaten, integratie met IP-luidsprekers van Zenitel, ondersteuning van IPv6 en een nieuwe Secure SDK-verbinding.

De TruVision Navigator software biedt het voordeel om overal ogen te hebben en niet alleen video, maar ook sabotagemonitor, on-/offline apparaatcontrole, diagnoserapporten, integratie van IFS-netwerkschakelaars met PoE-controle en poortstatusbewaking.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan iedereen die vertrouwd is met het systeem de controle overnemen. Gebruikers hoeven geen softwareontwikkelaar te zijn om de verschillende functionaliteiten van TruVision Navigator onder de knie te krijgen.

Nieuw is de integratie van Zenitel IP-luidsprekers, IPv6-ondersteuning voor ingeschakelde recorders en camera’s en beveiligde SDK-communicatie. De client-servercommunicatie is verbeterd voor beveiliging tijdens overdracht van gegevens.

TruVision Navigator 9.2 beschikt ook over een verbeterde zoekfunctie voor kentekenplaten. Het is mogelijk om kentekens te zoeken op kleur van voertuig met de nieuwste ANPR-camera’s. Het tellen van personen is toegevoegd voor camera’s uit de P-serie.

Dankzij de schaalbaarheid kan TruVision Navigator worden gebruikt voor één of meerdere sites met gecentraliseerd beheer en een beperkt aantal operators. Het systeem is daarmee ideaal voor middelgrote commerciële toepassingen zoals winkels en supermarkten, maar ook geschikt voor ziekenhuizen, banken, scholen, magazijnen en andere industriële locaties en kantoren.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →