Vrouw krabt en slaat portier in Breda

Een 32-jarige vrouw uit Dordrecht is afgelopen weekend aangehouden omdat zij een portier van een café in Breda in zijn gezicht zou hebben gekrabd en geslagen. De vrouw werd rond 03.00 uur ’s nachts het café aan de Havermarkt uitgezet door de portier.

De waarschijnlijk beschonken vrouw was het daar duidelijk niet mee eens. Toen de portier haar naar buiten probeerde te werken, krabde ze hem in het gezicht. Eenmaal buiten gaf ze hem ook nog een klap in z’n gezicht.

Het slachtoffer en een toegesnelde collega moesten de vrouw in bedwang houden tot de politie er was. Toen agenten de vrouw meenamen bleef ze onophoudelijk schreeuwen en schelden en deed ze moeilijk over het tonen van haar identiteitsbewijs. De vrouw is aangehouden voor mishandeling en het verstoren van de openbare orde. Ze is overgebracht naar het cellencomplex.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →