Nieuw KeyPad TouchScreen van Ajax Systems combineert beveiliging met beheer smarthome-apparaten

Het nieuwe KeyPad TouchScreen van Ajax Systems combineert beveiliging met het beheer van smarthome-apparaten naadloos. De oplossing beschikt over een intuïtieve Ajax-interface, gelijk aan de Ajax-app, een groot touch-IPS-beeldscherm en eersteklas beveiligingsfuncties, waaronder de DESFire en BLE (Bluetooth Low Energy) technologieën.

Een van de belangrijkste voordelen van KeyPad TouchScreen is het eenvoudige beheer van beveiligingsgroepen. Gebruikers kunnen meerdere beveiligingsgroepen bekijken en bedienen met slechts één druk op een knop en zo moeiteloos verschillende delen van hun eigendom in- of uitschakelen. Het apparaat ondersteunt ook geluidsmeldingen voor alarmen, vertragingen en deuropeningen, die gebruikers direct op de hoogte brengen van de status van hun systeem.

Verificatie

De robuuste beveiligingsfuncties van het apparaat, zoals een dwangcode, sabotagealarmen, versleuteling van gegevens en bescherming tegen het raden van codes, onbevoegde toegangsapparaten en spoofing, zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot het systeem. Met de mogelijkheid om smartphones, Pass-kaarten of Tag-sleutelhangers en persoonlijke toegangscodes te gebruiken, biedt het KeyPad TouchScreen drie handige verificatiemethoden.

Belangrijkste eigenschappen zijn het 5-inch scherm in zwart of wit en automatische aanpassing van de helderheid, nabijheidssensor voor automatische activering van het bediendeel wanneer een hand dichtbij komt, het tabblad voor de bediening van automatiseringsapparaten met een capaciteit voor maximaal zes knoppen, de zoemer die meldingen ontvangt over alarmen, deuropeningen, in-/uitgangsvertragingen en andere gebeurtenissen en de aanpasbare paniekknoppen om te waarschuwen bij alarm, brand of een andere gebeurtenis.

Versleutelde communicatie

KeyPad TouchScreen kan tot maximaal anderhalf jaar werken op de voorgeïnstalleerde batterijen of op een 12 Volt voeding met batterijen als back-up. De draadloze technologieën Jeweller en Wings zorgen voor betrouwbare en versleutelde radiocommunicatie in twee richtingen met de Ajax-hub en bieden een communicatiebereik van maximaal 1700 meter. Bovendien zal het nieuwe bediendeel altijd up-to-date zijn met automatische draadloze firmware-updates.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →