Hanwha Vision door CVE-programma erkend als CVE Numbering Authority

Hanwha Vision is door het Common Vulnerabilities and Exposures (CVE)-programma geautoriseerd als CVE Numbering Authority (CNA). Dit betekent dat de fabrikant voortaan zogenoemde CVE Records mag publiceren met omschrijvingen van bekende kwetsbaarheden.

Het CVE-programma is gericht op het gecentraliseerd en consistent identificeren, definiƫren en catalogiseren van openbaar gemaakte kwetsbaarheden op het gebied van cybersecurity. Het helpt ontwikkelaars van software, fabrikanten van apparatuur en IT-specialisten bij het snel en betrouwbaar vinden en beoordelen van informatie over kwetsbaarheden.

“Autorisatie als CNA onderschrijft hoe serieus Hanwha Vision cybersecurity neemt”, aldus Uri Guterman, Head of Product & Marketing bij Hanwha Vision. “De autorisatie is een logische volgende stap in de toewijding die Hanwha Vision heeft op het gebied van cybersecurity en biedt nog meer zekerheid aan gebruikers.”

De CNA autorisatie versterkt de rol van de S-CERT afdeling van de fabrikant. Deze onderzoekt mogelijke kwetsbaarheden in producten en reageert onmiddellijk op gedetecteerde kwetsbaarheden via een vastgesteld proces en beleid.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →