Online toegangscontrole zonder licenties

De Dinec DA-400 serie combineert beveiliging met gemak dankzij geavanceerde technologie├źn zoals biometrische identificatie, kaarttoegang en naadloze mobiele integratie. Het ontwerp is gericht op eenvoudige installatie en moeiteloos beheer tot twintig deuren.

De toegangscontrolesystemen zijn aan te passen aan diverse omgevingen, van een bedrijfskantoor tot een medische faciliteit of onderwijsinstelling. De systemen beschikken over functies zoals real-time monitoring, uitgebreide rapportage en aanpasbare toegangsrechten.

Dinec ontwikkelt systemen die mee kunnen groeien met toenemende eisen, waardoor de investering op de lange termijn waardevol blijft. De toegangscontrolesystemen van Dinec worden geleverd door Lobeco Fire + Security.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →