Overname ATN Beveiliging door Castellum Security

ATN Beveiliging wordt overgenomen door Castellum Security. Het bedrijf wordt geïntegreerd in Castellum Security, een groep bedrijven actief op het gebied van technische beveiliging en branddetectie door heel Nederland.

Oprichter en directeur-grootaandeelhouder van ATN Beveiliging Ronald Zoet zal zijn betrokkenheid bij het bedrijf geleidelijk afbouwen en draagt zijn aandelen over. Mede-eigenaar Ronald Groen blijft aan boord en zal samen met de nieuwe partner de onderneming begeleiden naar een nieuwe groeifase.

ATN Beveiliging heeft zich in ruim twintig jaar ontwikkeld tot een gerenommeerde onderneming met ongeveer 30 werknemers. De kernactiviteiten van de B2B-beveiliger omvatten beveiligingsdiensten (advies, installatie en onderhoud van technische systemen), bewaking (mobiele surveillance en alarmopvolging), en videosurveillance (Video Toezicht Centrale en meldkamerdiensten).

Castellum Security is eind 2021 opgericht en streeft naar leiderschap in de Nederlandse markt voor technische beveiliging en branddetectie. Een uitgestippelde buy-and-build strategie moet de basis vormen voor de groei van de groep. Castellum Security is een investering van private equity-partij HC Partners, gevestigd in Amsterdam. Overnamespecialist Marktlink heeft het transactieproces begeleid.

Ronald Groen van ATN Beveiliging: “Met deze kersverse partner kijk ik uit naar een succesvolle toekomst van ATN, als onderdeel van een grotere groep beveiligingsbedrijven. Vanuit onze kracht op het gebied van operatie en sales kunnen we nu met een mooi sterk en gemotiveerd team aan specialisten een verdere groei in gang zetten.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →