Beveiligingsbranche werft zij-instromers met campagne

De Nederlandse Veiligheidsbranche is gestart met een nieuwe wervingscampagne gericht op personen die van baan willen veranderen, bijvoorbeeld omdat ze het in hun huidige baan niet naar hun zin hebben.

Belangstellenden kunnen online een test doen om hen een gevoel te geven bij hun geschiktheid voor het werk als beveiliger. Ook wordt onmiddellijk een overzicht van vacatures in de beveiligingssector getoond.

Voorzitter Ard van der Steur van de Nederlandse Veiligheidsbranche heeft hoge verwachtingen van de nieuwe campagne. “Onze vorige campagnes, bijvoorbeeld om voormalige beveiligers terug te halen, hebben heel wat teweeg gebracht met miljoenen ‘clicks’. Nu het er op lijkt dat de arbeidsmarkt wat ruimer wordt, is dit het ideale moment om mensen aan te trekken die nog geen ervaring in de beveiliging hebben.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →