SmartSD officieel distributeur van Bandit mistgeneratoren

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van Bandit. De Belgische fabrikant ontwikkelt en produceert al ruim dertig jaar actieve mistgeneratoren voor het beveiligen van mensen, panden en eigendommen.

Waar de eerste systemen in 1992 in België de productiehal verlieten, is Bandit vandaag de dag uitgegroeid tot wereldleider in de ontwikkeling en productie van actieve mistgeneratoren. De belangrijkste productlijnen zijn de 240 en de 320 serie mistgeneratoren.

De Bandit 240 serie biedt een doeltreffend en betrouwbaar mistbeveiligingssysteem met de hoogste densiteit op de markt. In slechts 18 seconden wordt 503 kubieke meter volledig ingepakt met dikke mist en wordt het zicht van de inbreker volledig belemmerd.

De Bandit 320 serie biedt effectieve 360 graden mistbeveiliging. Het compacte systeem is geschikt voor alle ruimtes. De elektronica zit in een afzonderlijke module. De 320 serie blijft daardoor klein en onopvallend, zonder in te boeten op kracht en prestaties.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →