Vierde generatie HD-netwerk videorecorders Avigilon bij Lobeco

Avigilon heeft de vierde generatie standaard en premium HD netwerk videorecorders (NVR4) geïntroduceerd. De NVR4-familie is de volgende generatie Avigilon NVR’s met de hoogste configuratieflexibiliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid.

De NVR4 lijn recorders zijn standaard voorzien van Avigilon Control Center (ACC) Video Management software en Avigilon Appearance Search-technologie en bieden een hoogwaardige verwerkingscapaciteit, opslag en prestaties.

Alle NVR4-modellen worden geleverd met een geoptimaliseerde, hoogwaardige opnametechnologie en extra functies, waaronder Avigilon Control Center (ACC) Video Management Software, vooraf geïnstalleerde en vooraf geconfigureerde plug-and-play-oplossing voor het beheren van multi-megapixel digitale IP- en analoge camera’s, Avigilon Appearance Search-technologie en ingebouwde ondersteuning voor Avigilon Appearance Search-technologie, een geavanceerde, diepgaande AI-zoekmachine waarmee beveiligingsoperators snel een specifieke persoon of voertuig kunnen vinden op een hele site.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →