Bewaking via telefoons eenvoudiger met Surveillance Station 8.2 Beta van Synology

De bètaversie van Surveillance Station 8.2 van Synology is beschikbaar. Testers wereldwijd worden uitgenodigd om aan het testprogramma voor de bètaversie deel te nemen. Deze nieuwe versie introduceert LiveCam, een nieuwe app voor beveiligingscamera’s die van een oude telefoon in een handomdraai een IP-camera maakt. Het vernieuwde DS cam biedt hogere prestaties en meer compatibiliteit, en IP-luidsprekers worden aan de lijst met ondersteunde hardware toegevoegd.

De nieuwe versie van het app-center maakt de reeks vernieuwende functies compleet en biedt meer flexibiliteit in het beheren van toepassingen. Nadat de bètafase is afgerond, zullen waardevolle feedback en suggesties in overweging worden genomen voor de officiële versie van Surveillance Station 8.2.

“De nieuwste update van Surveillance Station verkent met de introductie van LiveCam het potentieel van mobiele bewaking in thuis- en bedrijfsomgevingen. Er is sprake van een gestroomlijnde interface en beter toepassingsbeheer”, vertelt productmanager Ivan Chang van Synology Inc. “Nadat de telefoon met LiveCam is veranderd in een beveiligingscamera, wordt deze opgenomen in het netwerk van Surveillance Station. Video-opnamen zijn direct toegankelijk via DS cam.”

De app is beschikbaar in het app-center, zodat gebruikers hun bewakingsmogelijkheden kunnen verbeteren door de apps te gebruiken die het beste aansluiten op hun behoeften. Het effect van de bewaking wordt verder versterkt dankzij de ondersteuning van IP-luidsprekers, zodat gebruikers geluid kunnen uitzenden en de omgeving van deze audioapparaten kunnen monitoren via gekoppelde IP-camera’s.

De bètaversie van Surveillance Station 8.2 bevat de volgende nieuwe functies:
• Verander telefoons in camera’s met LiveCam: mobiele apparaten kunnen nu fungeren als IP-camera. Nadat LiveCam op de telefoon is geïnstalleerd, kan deze als IP-camera aan Surveillance Station worden toegevoegd. Daarbij worden randopnamen (Edge Recording) ondersteund. Zo krijgen reserveapparaten een tweede leven.
• App-center dat uw behoefte kent: Invoegtoepassingen in een nieuwe stijl – het Application Center – biedt tot wel 26 toepassingen en hulpprogramma’s. Gebruik de categoriefilter of zoekfunctie voor trefwoorden om snel de app die u zoekt te vinden en uw Surveillance Station aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.
• Vernieuwde DS cam met buitengewone prestaties en compatibiliteit: De nieuwste generatie van DS cam biedt niet alleen een beter gestroomlijnde ervaring, maar ook mogelijkheden voor meerdere tijdlijnen, zodat intuïtief in videobeelden kan worden gezocht. Daarnaast kunt u het systeem eenvoudiger en sneller implementeren dankzij de offline licentieverificatie.
• Ondersteuning van IP-luidsprekers: Surveillance Station 8.2 kan audio verzenden of geplande uitzendingen op geïntegreerde IP-luidsprekers regelen. Wanneer er meerdere luidsprekers gekoppeld zijn, kan er gekozen worden om uit te zenden via één luidspreker of via meerdere.
• Overzie omvangrijke projecten met Time Lapse: Time Lapse kort lange video’s in tot slechts enkele minuten of zelfs seconden. Deze app is bijzonder handig wanneer u een groot project van begin tot eind wilt weergeven.
• Bescherm uw gegevens met Dual Authorization: Dual Authorization is een maatregel die zorgt voor een veiliger en meer flexibel beheer van machtigingen. Het beperkt gevoelige functies, zoals het beheren van camera’s of openen van video-opnamen, zodat deze alleen met toestemming van een derde partij mogen worden gebruikt. De extra bescherming voorkomt dat gevoelige informatie wordt gelekt.
• Stream met Live Broadcast: Deel uw beelden met de wereld dankzij een livestream naar YouTube. Daar zijn geen instellingen voor nodig. Selecteer eenvoudigweg de camera en voer de path-informatie van YouTube in en uw live-uitzending is nu klaar.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →