Mobotix op Security Essen met nieuwe producten en partneroplossingen

Mobotix toont op Security Essen 2018 nieuwe producten en partneroplossingen, in lijn met het beursthema ‘Secure your business’. Het bedrijf is van 25 tot en met 28 september te vinden in hal 7, op stand 7B33.

Twee PTZ SpeedDome camera’s, een Bullet camera en VandalDome camera van de MOVE-lijn breiden de Mx6 serie uit om klanten meer keuzevrijheid en toepassingsmogelijkheden te bieden. Deze weersbestendige hoge kwaliteit nieuwe IP-camera’s ondersteunen de ONVIF-profielen S en G, dag-/nachtfuncties met een IR-filter, geïntegreerde LED-verlichting, verschillende lenzen en hoge snelheid PTZ.

Partneroplossingen
Mobotix demonstreert in Essen tevens de toegevoegde waarde van thermische systemen voor het beveiligen, monitoren en optimaliseren van productieprocessen. Maar ook hoe een POS-kassasysteem kan bijdragen aan het reduceren van kasverschillen, verhogen van de klanttevredenheid en meer inzicht geven in alle transacties. Op Security Essen 2018 zijn gezamenlijke oplossingen te zien van Mobotix en de technologiepartners Genetec, Ipsotek, Konica Minolta, Nexcom, SEDI, Tectrade en Uniserve. Verder zijn er een aantal Mobotix-partners aanwezig, waaronder Encom, IBC, ITES, Peter Communication, Schirra IT en Valeo IT.

Cybersecurity
Een ander belangrijk thema bij Mobotix op Security Essen 2018 is cybersecurity. Het bedrijf biedt een volledige ‘end-to-end’ beveiliging van videosystemen tegen cyberaanvallen, op basis van het holistische Cactus Concept. Op de beurs is te zien hoe een veiligere omgeving is op te zetten en waarom de Mobotix-videosystemen tot de best beveiligde oplossingen in de wereld behoren.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →