SmartSD distributeur van AOPEN

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van de hardwareoplossingen van AOPEN. Deze in 1996 in Taiwan begonnen fabrikant van computeronderdelen is in twintig jaar uitgegroeid tot een ontwikkelaar van small form factor computing devices. Door de almaar evoluerende markt van computerapparatuur zal de vraag naar deze compacte client oplossingen de komende jaren sterk groeien.

AOPEN creëert hardware voor verschillende oplossingen in verschillende scenario’s. Alle systemen en producten worden door het bedrijf zelf ontwikkeld en gefabriceerd. Hun hardware is onder andere inzetbaar voor beveiliging, digital signage, analytics, POS en smart vision. AOPEN is in ruim honderd landen actief binnen meerdere markten.

De DEV7610 en de DEX5550 zijn de eerste producten die SmartSD in haar productenpakket opneemt. De DEV7610 is een krachtige, compacte PC met een NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafische kaart voor IP-videosystemen. De DEX5550 is een krachtige UHD (4K) high-definition Digital Engine met een laag stroomverbruik voor video- en toegangscontrolesystemen. Deze heeft geen ventilator, is een solid state unit en kan worden toegepast in veeleisende omgevingen zoals mobiele toepassingen en fabrieksomgevingen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →