Synology introduceert Deep Learning NVR DVA3219 voor AI-videoanalyse op locatie

Synology heeft de Deep Learning NVR DVA3219 gepresenteerd, een surveillance-oplossing op locatie die betrouwbare videodetectieresultaten op basis van deep learning-technologie levert. De DVA3219 wordt geleverd met een ingebouwde NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GPU voor vier realtime taken voor videoanalyse en maximaal 32 gelijktijdige videofeeds.

“Wij leveren deep learning video-analyse op locatie en bieden situationeel bewustzijn voor fysieke veiligheid, terwijl we tegelijkertijd de privacy van onze klanten garanderen”, zegt Michael Wang, Product Manager bij Synology Inc. “DVA3219 benut het volledige potentieel van video-analyse in Surveillance Station, geoptimaliseerd door algoritmen op basis van deep learning.”

Zonder extra licenties te hoeven aanschaffen, kunnen gebruikers alle functies van Deep Video Analytics gebruiken, zoals het tellen van het aantal mensen in beeld, inbraakdetectie, niet stilstaan-zone en diepgaande bewegingsdetectie. Ook kunnen ze toekomstige software-updates voor Surveillance Station installeren. De DVR3219 uploadt geen videobeelden naar de cloud voor analyse, zodat gebruikers minder zorgen hebben over gevoelige informatie en wettelijke vereisten.

Andere belangrijkste functies van DVA3219 zijn: standaard Quad-core 2.1 GHz CPU en 4GB DDR4-geheugen, uit te breiden tot 32 GB; vier ingebouwde 1GbE (RJ-45)-poorten met failover en Link Aggregation-ondersteuning; uitbreiding mogelijk tot 14 stations met twee DX517-uitbreidingseenheden van Synology; compatibel met meer dan 7100 cameramodellen van meer dan honderd bekende merken; en 8 apparaatlicenties inbegrepen om camera’s, I/O-modules, toegangscontrollers en transactieapparaten in te stellen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →