Axis breidt P32 Network Camera Series uit met nieuwe fixed domecamera’s

Axis Communications heeft nieuwe fixed domecamera’s toegevoegd aan de AXIS P32 Network Camera Series. De camera’s, verkrijgbaar in modellen voor zowel binnen als buiten, bieden een uitstekende beeldkwaliteit in 1080p en zijn hierdoor perfect voor de bewaking van bijvoorbeeld retail, onderwijs- en zorginstellingen.

Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwe generatie ARTPEC-chipset en beschikken over Axis Lightfinder 2.0 en Axis Forensic WDR voor hoge beeldkwaliteit in lastige lichtomstandigheden of volledige duisternis. De varifocale lens met remote zoom en focus maakt het gemakkelijk om een close-up te schieten of het gezichtsveld aan te passen, zonder noodzaak van handmatige fine-tuning.

De camera’s voor binnengebruik, de AXIS P3245-V en AXIS P3245-LV, kunnen discreet en zonder zichtbare schroeven worden bevestigd. Daarnaast kan de behuizing in iedere gewenste kleur worden overgeschilderd, zodat de camera naadloos opgaat in de omgeving.

De camera’s voor buiten, de AXIS P3245-VE en AXIS P3245-LVE, zijn uitgerust met Axis OptimizedIR met groot bereik in volledige duisternis. De ondersteuning voor tweeweg-audio en I/O-functionaliteit biedt de mogelijkheid om de bewaking uit te breiden met bijvoorbeeld audiodetectie of te integreren met andere apparatuur.

Alle varianten van de AXIS P32 Series beschikken over een vandaalbestendige, IK10-geclassificeerde behuizing. Daarnaast zorgt de Axis Zipstream-technologie met ondersteuning voor H.264 en H.265 voor een aanzienlijke beperking van de bandbreedte- en opslagbehoeften. De verbeterde beveiligingsfuncties, zoals ondertekende firmware en secure boot, garanderen dat de firmware niet is gewijzigd en alleen geautoriseerde firmware is geïnstalleerd. En indien nodig garandeert secure boot dat de camera geheel vrij is van malware na herstel van de standaard fabrieksinstellingen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →