Infraroodbarrière met twee dubbele beams van Politec

Ales Quad van Politec is een actieve infraroodbarrière met twee dubbele beams die zowel binnen als buiten kan worden toegepast. De set bestaat uit een zend- en een ontvangsteenheid, is uit de doos direct klaar voor installatie en kan eenvoudig worden geïnstalleerd op palen of op muren.

De nieuwe beams zijn bij uitstek geschikt voor risicovolle locaties zoals luchthavens, militaire locaties en industriële complexen, maar ook voor residentiële toepassingen.

De geavanceerde beamsets zijn leverbaar in twee versies met een verschillend bereik. De Ales Quad 160M heeft een maximaal bereik van 160 meter buiten en 320 meter binnen. De Ales Quad 250M heeft een maximaal bereik van 250 meter buiten en 500 meter binnen. Ondanks deze grote afstanden kunnen de beams dankzij de SMA-technologie (Single Man Alignment) binnen enkele seconden worden uitgelijnd door één persoon.

Ales Quad is aanzienlijk compacter dan beams met hetzelfde buitenbereik en is zeer flexibel, omdat het vrijwel overal kan worden geïnstalleerd. De systemen worden geleverd door distributeur SmartSD. Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →