IDIS introduceert AI in the Box met Deep Learning Analytics

IDIS introduceert AI in the Box (DV-2116), waarmee de kracht van video-observatiesystemen wordt versterkt met nauwkeurige Deep Learning Analytics. IDIS Deep Learning Analytics (IDLA) heeft in onafhankelijke tests een nauwkeurigheid van 97 procent behaald met een snelle dataverwerking.

De DV-2116 maakt Deep Learning Analytics toegankelijk voor kleine tot middelgrote toepassingen, waardoor de beveiliging en de efficiëntie van de controlekamer worden verbeterd. Het plug-and-play IDLA-ready apparaat wordt geleverd met een NVDIA GTX1060 GPU-chipset waarmee tot 16 kanalen tegelijkertijd kunnen worden geanalyseerd.

Gebruikers profiteren van robuuste en kalibratievrije objectdetectie en -classificatie (objecten zoals mensen, auto’s en fietsen), detectie van indringers en rondhangen, krachtige intelligente zoekfuncties en volgen op kleur, object en nummer.

De introductie van AI in the Box maakt Deep Learning Analytics nu gemakkelijker toe te passen middels een eenvoudige plug-and-play installatie via IDIS Solutions Suite video management software (VMS). De nauwkeurigheid van 97 procent minimaliseert onterechte alarmen, waardoor de detectie- en monitoringprestaties aanzienlijk worden verbeterd.

De Deep Learning Engine van IDIS, die de nieuwe DV-2116 AI in the Box-oplossing aandrijft, kan potentieel significante bewegingen en kenmerken van mensen en voertuigen herkennen, terwijl activiteiten die niet relevant zijn worden genegeerd. De technologie kan snel uren video doorzoeken om specifieke personen te vinden. Door de zelflerende eigenschappen wordt het na verloop van tijd ook nauwkeuriger.

Klik hier voor meer informatie.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →