Onopvallend opvallend: nieuwe noodverlichting Hertek voor cinema’s

De Series-2 Cinema lijn van Hertek is speciaal ontwikkeld voor bioscopen, theaters en horecagelegenheden. Het esthetische design en de toegepaste techniek zorgen ervoor dat de armaturen onopvallend zijn en daardoor bezoekers niet afleiden tijdens film- en theatervoorstellingen of romantische diners. Echter tijdens calamiteiten wijzen de noodverlichting en vluchtwegaanduiding opvallend de weg naar veiligheid.

De Cinema lijn van Hertek valt nauwelijks op dankzij de minimale behuizing. Standaard zijn de Cinema armaturen uitgevoerd in RAL9005 zwart waardoor deze perfect aansluit op de uitstraling van het gebouw. De energiezuinige vluchtwegaanduiding dimt tot 10 procent lichtintensiteit. Bij een calamiteit schakelt het armatuur automatisch over naar 100 procent lichtintensiteit, waardoor bezoekers het gebouw bij een calamiteit snel en veilig kunnen verlaten. Uiteraard is bij het ontwikkelen rekening gehouden met alle geldende normen en wet- en regelgeving.

Hertek biedt noodverlichtingsoplossingen voor zowel de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Het standaard noodverlichtingsassortiment met de productlijnen Economy, Regular, Design en Xtreme is decentraal, centraal en wireless toepasbaar binnen een breed scala aan sectoren. Omdat iedere situatie uniek is, heeft Hertek een noodverlichting calculatie- en vergelijkingstool ontwikkeld. Deze toepassing berekent de TCO van een wireless, centraal of decentraal platform op basis van verschillende variabelen over een bepaalde termijn. Men verkrijgt direct inzicht in de aanschaf, installatie- en onderhoudskosten en dit vergemakkelijkt de keuze.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →