Nieuwe versie 3.0 van SPC Connect bij SmartSD

Vanderbilt heeft een nieuwe versie van SPC Connect 3.0 in de cloud uitgebracht. Deze biedt een significante verbetering van het SPC Connect systeem op gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid en de weergave van data.

De gebruikersinterface is volledig vernieuwd en biedt een totaaloverzicht van alle geïnstalleerde SPC systemen. Ook geeft de interface eenvoudig toegang tot alle beschikbare acties via een nieuw Operations menu. De nieuwe instellingen geven beheerders toegang tot alle bedrijfsinstellingen vanuit één locatie. De interface heeft een dashboard met widgets die naar eigen wens kan worden ingedeeld.

Er zijn verschillende widgets beschikbaar. Zo is er een interactieve geografische plattegrond, waarop de locaties van de SPC panelen worden weergegeven. De dashboard en widgets kunnen worden gepersonaliseerd, zodat iedere gebruiker de informatie ziet die voor hem of haar van belang is.

Tot de beschikbare widgets horen Site Map, een interactieve wereldkaart met informatie over de status van een paneel; Quick links, voor het snel uitvoeren van veel gebruikte acties; Paneel firmware, voor een direct overzicht van de gebruikte firmware versies en de optie om deze op afstand te kunnen upgraden; Multisite status, een algemeen overzicht van de geïnstalleerde SPC panelen; Site en Gebruikers, een overzicht van de recent toegevoegde SPC panelen, systeemgebruikers en monteurs/techniekers; Favoriete Sites: sites kunnen als favoriet gemarkeerd worden om snel toegang tot deze panelen te krijgen; Site groepen voor snelle toegang tot Site groep functies; SPC Config Manager en Remote Maintenance rapporten die een overzicht geven van de uitgevoerde en mislukte config backups en onderhoudsrapporten; Audit trail, een overzicht van de uitgevoerde acties op de SPC Connect cloud; Favoriete Site events, een overzicht van de recente events van de favoriete SPC panelen.

Met SPC Connect 3.0 introduceert Vanderbilt een nieuw niveau: Sites. Een site kan één of meerdere SPC panelen en Eventys NVR’s bevatten. De beschikbare toepassingen kunnen ingesteld worden in het bovenliggende niveau. Het voordeel van dit nieuwe niveau is dat gebruikers meerdere SPC panelen op één locatie tegelijk kunnen beheren.

SPC Connect 3.0 biedt ook een nieuw Operations Menu. In de vorige versie 2.9 waren de verschillende toepassingen te vinden via submenu’s onder de paneel of paneelgroep tabs. Het nieuwe Operations menu verbetert de gebruiksvriendelijkheid door alle functies vanaf één plek zichtbaar te maken.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →