NeovoSignage maakt toegangsbeleid zichtbaar voor iedereen

Door de gevolgen van COVID-19 moet iedereen elkaar helpen met gepast afstand nemen en met beleid boodschappen halen. Met NeovoSignage is het voor bijvoorbeeld supermarkten mogelijk om hun toegangsbeleid zichtbaar te maken en dit eventueel automatisch in te regelen.

Met het plaatsen van een NeovoSignage display bij de ingang wordt alles duidelijk in beeld gebracht. Gecombineerd met een ‘people counter’ kan dit proces worden geautomatiseerd en kunnen bezoekers of klanten juist geïnformeerd worden. De data kan bewaard worden voor bewijs, maar ook doorgezet worden naar een website, zodat mensen online kunnen controleren of een bezoek aan supermarkt, tuincentrum of ziekenhuis verantwoord is, of beter op een ander tijdstip bezocht kan worden.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →