Minder crimineel vermogen afgepakt dan verwacht

Misdaad mag niet lonen. Onder dat motto is er tussen 2010 en 2021 door meerdere kabinetten tenminste 634,1 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe en ruimere mogelijkheden om strafrechtelijk crimineel vermogen te kunnen afpakken. De resultaten daarvan blijven achter bij de verwachtingen die de minister van Justitie en Veiligheid destijds heeft gewekt, aldus een recent onderzoek van de Algemene Rekenkamer. ‘Er is veel gezaaid, maar weinig geoogst’.

DIT IS EEN PREMIUM ARTIKEL
Wil je alle artikelen kunnen lezen? Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle premium artikelen. Neem een digitaal abonnement of log in.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →