Lips Brandkasten terug van weggeweest op Nederlandse markt

Na jaren van afwezigheid zijn er in Nederland weer brandkasten van het merk Lips verkrijgbaar. Nauta Security introduceert de nieuwe kluizenserie Lips Alcazar S2, een ECB-S gecertificeerde privékluis volgens EN 14450 S2.

De kluis is in stijlvolle kleuren uitgevoerd en er zijn drie modellen beschikbaar, afwisselend met sleutel- of elektronisch slot. De kluizen zijn vanaf begin augustus uit voorraad leverbaar bij Nauta.

In de kluis kan 5000 euro aan contant geld of 9000 euro aan kostbaarheden veilig worden opgeborgen. De kluis is uitgevoerd in donkerblauw en lichtgrijs en wordt geleverd met Nederlandstalige handleiding, verankeringsinstructie en consumentenverpakking.

Lips Brandkasten behoort al sinds 1871 tot één van de meest toonaangevende merken van kwalitatief hoogwaardige kluizen. Met de jarenlange expertise, innovatieve oplossingen en goede test- en certificeringseisen levert Lips Brandkasten inbraak- en brandwerende kluizen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →