SmartSD opnieuw Value-Added Distributor van Genetec

SmartSD is al zes jaar officieel een Value-Added Distributor van de oplossingen van Genetec. Ook voor 2022-2023 heeft SmartSD de Value-Added Distributor award ontvangen van Genetec uit handen van Michel Chalouhi, Vice-President of Global Sales.

De Value-Added Distributor award wordt door Genetec uitgereikt om de verregaande samenwerking tussen beide bedrijven te benadrukken.

Genetec is een fabrikant van software oplossingen voor de beveiligingsmarkt die een unieke, geünificeerde oplossing heeft ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met andere technieken. Dit Security Center platform biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →