SmartSD ontvangt award van 2N

Tijdens de 2N Distributor Summit, die op 15 en 16 september is gehouden op het hoofdkantoor van 2N in Praag, heeft SmartSD de award voor ‘Best Performing Distributor’ in ontvangst genomen.

Deze award is het resultaat van de goede samenwerking op het gebied van sales, support en marketing, waardoor ook in 2022 door SmartSD een mooie groei is gerealiseerd. De award werd uitgereikt door Tomas Klima, Chief Sales Officer van 2N. Rob Göbbels en Piet Verstraete, beide Product Manager bij SmartSD, hebben de award in ontvangst genomen.

2N ontwikkelt en produceert unieke producten die gebruikt kunnen worden in de ICT en fysische beveiliging. Het productenpakket bestaat hoofdzakelijk uit (IP) video intercom systemen voor privaat en industrieel gebruik, toegangscontrole- en Public Address-systemen, M2M-producten en intercoms voor specifieke toepassingen in noodsituaties.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →