Overname Caburn Telecom versterkt positie CSL op gebied veilige IoT-connectiviteit

CSL neemt Caburn Telecom over, een wereldwijde leverancier van veilige IoT-connectiviteit, SIM-beheer en software. Met het eigen platform van Caburn kunnen klanten eenvoudig hun volledige SIM-bestand beheren en monitoren. Caburn is complementair aan de IoT-groei van CSL en moet de waarde die CSL kan bieden in kritische IoT-connectiviteitstoepassingen verder vergroten.

Het in 2011 opgerichte Caburn levert IoT-connectiviteitsoplossingen met de hoogste serviceniveaus aan klanten voor wie een flexibele en veerkrachtige IoT-connectiviteit en -besturing essentieel zijn. Caburn heeft meer dan een miljoen live IoT-verbindingen in diverse sectoren, met klanten in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten en Azië.

“We zijn verheugd om Caburn te verwelkomen in de CSL Group. Dit is een zeer belangrijke stap voor ons, waarmee we de levering van onze IoT-diensten verder uitbreiden naar nieuwe gebieden en sectoren”, aldus Ed Heale, CEO van CSL. “Het is gedurende dit hele proces duidelijk geweest dat onze twee teams een gedeelde visie hebben over het belang en de toekomst van kritische IoT-diensten en hoge normen voor klantenservice. We kijken ernaar uit om in de toekomst het beste van beide bedrijven aan onze klanten te bieden.”

“Dit is een bijzonder boeiende kans voor Caburn. Beide teams zullen de vruchten plukken van deze samenwerking en ons team kijkt ernaar uit om de oplossingen van CSL op te nemen in het aanbod dat we onze klanten bieden”, zegt Paul Bandell, CEO van Caburn Telecom. “Het was van cruciaal belang dat we de juiste cultuur en het geschikte team vonden om aan te sluiten bij onze bedrijfswaarden van een nauwe en helpende samenwerking met de klanten. We zijn ervan overtuigd dat we precies dat hebben gevonden bij CSL, en we zijn blij dat we ons bij de Group hebben aangesloten.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →