Nieuwe vaste domecamera’s van Bosch bij SmartSD

Bosch heeft een aantal nieuwe vaste domecamera’s toegevoegd aan de 5100i reeks. Deze modellen zijn uitgerust met het nieuwe Intelligent Video Analytics Pro (IVA Pro) Buildings Pack voor verbeterde gebouw- en perimeterbeveiliging.

De FLEXIDOME 5100i (IR) reeks levert een uitstekende beeldkwaliteit, maakt deep learning-analyses en kan daarmee worden toegepast in veel verschillende beveiligingsprojecten. De camera’s zijn verder uitgerust met technologieën zoals Starlight, HDR en intelligente infraroodverlichting (IR), waardoor ze altijd een duidelijk overzicht hebben van de situatie, ook in moeilijke lichtomstandigheden.

De videoanalyse die door het IVA Pro Buildings Pack wordt geleverd, ondersteunt betrouwbare inbraakdetectie en nauwkeurige telling van mensen, vooral in en rond gebouwen. Als inbraakdetectie over lange afstand naast perimeters of verkeersmonitoring vereist is, kunnen klanten optionele IVA Pro Perimeter Pack en Traffic Pack licenties bestellen.

De IVA Pro Perimeter licentie is ontwikkeld voor betrouwbare inbraakdetectie over lange afstand op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Deze levert betrouwbare detectie, zelfs bij extreem weer en onder uitdagende omstandigheden en beschikt onder andere over een functie voor detectie van schepen en een museum modus.

De IVA Pro Traffic licentie detecteert, classificeert en lokaliseert voertuigen, motorfietsen, fietsen, vrachtwagens en bussen in druk verkeer, met metadata als locatie, snelheid en richting.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →