Panoramische multisensor camera biedt 180 graden dekking zonder blinde vlekken

Axis Communications heeft een 7 MP multisensor camera ontwikkeld die volledige dekking en een uitstekende beeldkwaliteit biedt. Dankzij een naadloze samenvoeging van alle vier de beelden levert hij een samenhangend beeld in één videostream zonder overlapping in het midden.

De AXIS P3827-PVE geeft een panoramisch overzicht van grote gebieden met 180 graden horizontale en 90 graden verticale dekking zonder blinde vlekken. Met AXIS T94V01C Dual Camera Mount is het ook mogelijk om twee camera’s rug aan rug te monteren voor een compleet 360 graden overzicht. Daarnaast zorgt horizoncorrectie voor visueel evenwichtige beelden en wordt de kijkervaring van de operator natuurlijker door de rechtgetrokken horizon in het beeld.

Deze krachtige camera is gebouwd op ARTPEC-8 en beschikt over een Deep Learning-processor (DLPU). Dit zorgt voor verbeterde verwerkings- en opslagmogelijkheden en maakt het mogelijk om ‘on the edge’ nog meer data te verzamelen en te analyseren.

Bovendien kunnen ze waardevolle metadata leveren, wat snel, eenvoudig en efficiënt forensisch zoeken in live of opgenomen video mogelijk maakt. Dankzij AXIS Object Analytics kan hij ook mensen en verschillende soorten voertuigen detecteren en classificeren, allemaal afgestemd op specifieke behoeften.

Dit kostenefficiënte product biedt ook ondersteuning voor edge-to-edge technologie, zodat alle benodigde connectiviteitsapparatuur eenvoudig toe te voegen is. Met de AXIS T61 Audio en I/O Interface kan bijvoorbeeld ondersteuning voor audio worden toegevoegd.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →