IDIS introduceert Smart Parking Guide in Europa

Na een uitgebreide periode van veldtesten op de Koreaanse markt, introduceert IDIS zijn innovatieve parkeeroplossing in Europa. De Smart Parking Guide werkt naadloos samen met de videobewakingssystemen van IDIS.

Het systeem maakt gebruik van vier verschillende camera-units. Eén daarvan bestaat uit drie camera’s en een enkele LED-lampmodule om elk aspect van een parkeerplaats te bewaken. Twee 5 megapixel camera’s leggen een breed beeld vast, waardoor gelijktijdige bewaking van maximaal zes auto’s mogelijk is. Bovendien registreert een 2 megapixel camera de ingang om bij te houden wie het parkeerterrein betreedt.

Er is ook een camera-unit met een 12 megapixel 360 graden camera en een LED-lampmodule die tot wel 12 parkeervakken en de rijbaan in de gaten kan houden.

De LED-lamp gebruikt rode, groene en blauwe lichten om de bezettingsstatus aan te geven en geeft informatie over beschikbare parkeerplaatsen voor onder andere mindervalide en locaties specifiek voor elektrische voertuigen. Dankzij het strakke ontwerp en de eenvoudige installatie kan het lampsysteem worden losgekoppeld, waardoor een flexibele plaatsing van de camera mogelijk is.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →