CDVI breidt Krypto serie uit met K4 lezer en keypad

De nieuwe K4 Krypto lezer/keypad combo van CDVI is ontworpen om het hoogste beveiligingsniveau te bieden met een elegant ontwerp dat past in elke omgeving.

De K4 werkt met Mifare DESFire EV2 technologie. Het in de fabriek geprogrammeerde, veilige CDVI protocol en de encryptiesleutels zorgen voor end-to-end encryptie tussen de kaart, lezer en de A22K controller. Dankzij OSDP-2 is het mogelijk om vier lezers aan te sluiten op een controller. Zo zijn twee deuren te beveiligen via de in- en uitgang.

Het esthetische aspect wordt versterkt door de blauw verlichte toetsen, die een vleugje verfijning toevoegen aan de toegangspunten van een gebouw. Of het nu gaat om een kantoorpand, een wooncomplex of een commerciële ruimte: het ontwerp van de K4 past bij elke architecturale stijl.

De K4 is zowel binnen als buiten toepasbaar. Met de IK10-certificering biedt het uitzonderlijke weerstand tegen impact, waardoor duurzaamheid zelfs in drukbezochte gebieden wordt gewaarborgd. Bovendien garandeert de IP64-certificering bescherming tegen stof en water, waardoor betrouwbare werking mogelijk is onder verschillende weersomstandigheden.

Met de Bluetooth- en NFC-technologie kunnen gebruikers hun smartphone als kaart of tag gebruiken. Hiermee kunnen zij moeiteloos toegang krijgen tot beveiligde ruimtes door eenvoudigweg hun smartphone bij de K4 te houden. Dit biedt niet alleen gemak, maar minimaliseert ook het risico van verloren of gestolen kaarten of tags.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →