Integratie IDIS Solution Suite met SensoGuard CCS

Een nieuwe generatie AI oplossingen voor de detectie van perimeterbedreigingen is beschikbaar, dankzij de integratie van IDIS Solution Suite (ISS) videomanagementsoftware en SensoGuard seismische detectietechnologie.

De integratie combineert de CCS software en geavanceerde seismische en magnetische sensoren van SensoGuard met IDIS Solution Suite en IDIS Deep Leaning Analytics functies zoals objectdetectie en -classificatie en detectie van lijnoverschrijdingen. De combinatie van de militaire en robuuste seismische technologie van SensoGuard met IDIS AI-aangedreven analytics voegt een nieuwe beveiligingslaag toe aan elke perimeter, terwijl het de werkdruk voor centralisten in meldkamers verlaagt.

De geïntegreerde oplossing is ontwikkeld voor risicovolle toepassingen en locaties met gevoelige of uitgebreide grenzen en ondersteunt beveiligingsteams door continue geautomatiseerde detectie en classificatie van potentiële inbraakbedreigingen te garanderen.

Het assortiment camera’s van IDIS biedt gebruikers een uitgebreide keuze aan HD- en UHD-modellen, waardoor scherpe en heldere beelden worden geleverd in alle lichtomstandigheden, zelfs in de meest extreme omgevingen. Dit stelt operators in staat om echte dreigingen snel te verifiëren en loze alarmen te negeren.

Video pop-upmeldingen worden onmiddellijk geactiveerd zodra een gebeurtenis van belang wordt gedetecteerd, met de extra mogelijkheid om notificaties te verzenden naar managers die op afstand of onderweg werken, met behulp van de IDIS Mobile Plus-app.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →