Compacte videointercom Axis biedt krachtige beveiliging en eenvoudige integratie

De compacte videointercom I8116-E van Axis Communications is eenvoudig te installeren in krappe ruimtes. De intercom is geschikt voor buitengebruik, is cyberveilig en ondersteunt geavanceerde analytics op basis van Deep Learning.

De videointercom biedt 5MP video, tweeweg communicatie en beheer op afstand. Dankzij WDR levert het apparaat heldere camerabeelden in situaties met zowel donkere als lichte plekken. Met een breedte van 48 millimeter is de intercom vrijwel overal te monteren op muren, deurkozijnen en raamstijlen. Installatie is eenvoudig en vereist slechts een PoE-kabel.

Met de kleine, maar krachtige intercom kunnen gebruikers deuren openen en videobeelden bekijken. De Deep Learning Processing Unit helpt bij het snel analyseren van videobeelden. Aanvullend kunnen op maat gemaakte toepassingen van Axis en partners worden toegevoegd die zijn gebaseerd op Deep Learning on the edge.

De intercom is naadloos te integreren met de meeste video management systemen op de markt en ondersteunt het Session Initiation Protocol (SIP) voor IP telefonie. De ingebouwde cybersecurity functies voorkomen ongeautoriseerde toegang en beschermen het systeem. Axis Edge Vault beveiligt de Axis device ID en vereenvoudigt autorisatie van Axis producten op het netwerk.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →