SmartSD officieel leverancier van netwerkproducten Digitus

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van het merk Digitus. Deze fabrikant biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten voor het onderling verbinden van computer-, netwerk-, video- en audioapparatuur.

Tot het aanbod horen onder meer RJ45 patchkabels, connectoren en gereedschap, glasvezel patchkabels en koppelstukken, video- en audiokabels en verloopadapters, video- en audiosplitters, extenders, convertoren en switchers, USB-kabels, adapters, hubs, extenders en kaartlezers voor flash geheugen en 230VAC voedingskabels.

Digitus is een Duits bedrijf dat in 1994 werd gelanceerd als onderdeel van Assmann Electronic. De producten worden tegenwoordig in ruim vijftig landen verkocht. De producten van Digitus ondergaan regelmatig interne audits om de kwaliteit te monitoren en te waarborgen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →