Nieuwe 2N Clip biedt toegangscontrole voor elk type woning

De nieuwe IP-antwoordunit 2N Clip van 2N kan aangesloten worden op bestaande netwerken en garandeert audio- en videoverbindingen met een hoge kwaliteit voor het beveiligen van woningen in het middensegment.

Het 4-inch video-apparaat draait op hetzelfde krachtige en betrouwbare besturingssysteem als de premium IP-producten van 2N en biedt veel van dezelfde voordelen, waaronder audio en video van topkwaliteit. Het biedt ook dezelfde hoge standaarden op andere vlakken zoals cybersecurity en duurzaamheid. Bovendien kan de 2N Clip in slechts drie minuten geïnstalleerd worden en op afstand beheerd en geconfigureerd worden via het My2N Management Platform.

Ook de vormgeving en esthetiek van de 2N Clip stonden centraal bij de ontwikkeling. Hoogwaardige functionaliteit zal altijd de hoogste prioriteit hebben. Maar wanneer technologische mogelijkheden samengaan met een elegant ontwerp, kan de unit voor toegangscontrole de uitstraling van het gebouw verbeteren.

Hans van Moorsel, Country Manager Benelux bij 2N: “IP-technologie heeft toegangscontrole veranderd en zowel de veiligheid als het gebruiksgemak verbeterd. Maar in de woonsector leeft de perceptie dat IP-technologie alleen betaalbaar is in luxe projecten in het hogere segment. De 2N Clip maakt een einde aan dat beeld en zal bijdragen aan de missie van 2N om de voordelen van IP-technologie beschikbaar te maken voor elk type woning.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →